Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Primul credit gratuit md: cum iei un împrumut fără dobândă?

Ratele dobânzilor sunt de obicei un element inevitabil in majoritatea împrumuturilor. Creditorii percep dobândă ca comision pentru că vă împrumută banii pentru o anumită perioadă de timp. Când contractați un împrumut, vi se va oferi o anumită rată a dobânzii, numită de obicei DAE (dobanda anuală efectiva) și transmisă ca un procent.

Aceasta înseamnă că nu numai că va trebui să plătiți înapoi suma împrumutului, dar veți fi taxat și cu o sumă pentru cel care vă va oferi banii. În funcție de rata dobânzii, rambursarea pe care o ai de fapt ar putea fi mult mai mare decât suma inițială a împrumutului.

Nu este de mirare, așadar, că unii oameni care au nevoie de un împrumut se întreabă dacă există împrumuturi fără dobândă și cum ar putea obține primul credit gratuit md.

După cum vă puteți imagina din numele său, primul credit gratuit md este un împrumut care nu percepe dobândă. Din acest motiv, poate fi dificil de găsit.

Chiar și atunci când împrumuturile sunt anunțate ca fiind fără dobândă, în multe cazuri, veți ajunge să plătiți mai mult decât ați împrumutat în cele din urmă.

Primul credit gratuit md: ce tipuri de imprumuturi fara dobanda ati putea gasi.

Există mai multe tipuri de împrumuturi fără dobândă disponibile pentru cei care își iau timp să le caute:

Împrumuturi cu dobândă amânată – aceste împrumuturi percep dobândă atunci când nu reușiți să plătiți întreaga sumă a împrumutului până la sfârșitul perioadei promoționale. Plăți retroactive ale dobânzii vor fi de obicei adaugate doar dacă nu ați rambursat suma totală a împrumutului înainte de expirarea termenului.

Uneori, primul credit gratuit md va cuprinde o reducere dintr-o parte a dobanzii si va fi aplicabilă doar pentru o perioadă stabilită și nu pentru întreaga durată a împrumutului. Acest lucru se vede frecvent in cazul cardurilor de credit cu DAE 0% care oferă finanțare fără dobândă pentru primele 12 sau 24 de luni înainte de a trece la perceperea dobânzii (adesea la o rată ridicată).

Primul credit gratuit md mai poate face parte si din unele împrumuturi fără dobândă care percep alte tipuri de comisioane, de exemplu, taxe de aplicare, taxe de plată anticipată sau taxe de inițiere. Creditorul deduce aceste comisioane din suma totală a împrumutului, așa că trebuie să vă împrumutați mai mult decât credeați că aveți nevoie pentru a compensa. Aceste tactici adesea nu vor fi explicate în avans, așa că este esențial să citiți cu atenție clauzele înainte de a semna orice acord.

Deși aceste împrumuturi sună destul de ireal, pot fi găsite si credite fără dobândă prin credit 100 online. Cu toate acestea, de obicei vi se oferă servicii și bunuri la prețuri ridicate. De exemplu, pe produse precum mobilier, bijuterii și electronice. Adesea, aceste oferte la primul credit gratuit md se refera la aplicarea de dobândă amânată, care nu este fără dobândă, cu excepția cazului în care puteți plăti întreaga sumă înainte de încheierea perioadei promoționale.

Puteți găsi un împrumut fără dobândă la un dealer de mașini pentru a scapa de vehiculele care se vând mai greu sau pentru a face spațiu pentru modele noi.

Este important să citiți întotdeauna clauzele înainte de a contracta primul credit gratuit md. În multe cazuri, veți descoperi că împrumutul nu este cu adevărat fără dobândă, dar poate veni cu niste avantaje.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵