Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite online nebancare md: ce sunt și ce fel de împrumuturi poți obține?

Împrumuturile personale sunt bune pentru o varietate de scopuri – de la consolidarea datoriilor până la a construi acea piscină la care familia ta a visat întotdeauna. Dar sunt personale, ceea ce înseamnă că motivele tale sunt ale tale.

Dacă vă gândiți să obțineți credite online nebancare md (deci in afara circuitului bancar), aflați cum funcționează înainte de a aplica.

Credite online nebancare md: cum funcționează împrumuturile

Aceste credite online nebancare md sunt de obicei un tip de împrumut negarantat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să oferiți garanții în cazul în care nu rambursați împrumutul. Un creditor nu are nimic de sechestrat dacă iei un împrumut negarantat și nu îl rambursezi, dar există totuși consecințe: scorul tău de credit se va prăbuși și împrumutul tău ar putea intra în neplată. Împrumuturile garantate, pe de altă parte, necesită garanții, cum ar fi casa dumneavoastră în cazul unui credit ipotecar sau mașina dumneavoastră în cazul unui împrumut auto. Dacă nu vă rambursați împrumutul garantat, creditorul vă poate confisca proprietatea.

Credite online nebancare md: utilitate

Împrumuturile de acest tip pot fi folosite practic pentru orice nevoie pe care o aveți – în limitele rezonabile și în conformitate cu termenii împrumutului dumneavoastră. Iată câteva motive bune pentru a contracta credite online nebancare md.

Asistență numerar de urgență

Dacă aveți nevoie de bani imediat pentru a acoperi facturile, un cost de urgență sau altceva care necesită atenție imediată, puteți contracta un împrumut personal. Majoritatea creditorilor oferă aplicații online care vă permit să aflați dacă ați fost aprobat în câteva minute. Puteți primi banii în acea zi sau în câteva zile lucrătoare, în funcție de creditorul dvs. Puteți folosi credite online nebancare md pentru a acoperi situații de urgență precum:

Achitarea plăților restante la domiciliu și a utilităților

Facturi medicale

Cheltuieli de înmormântare

O reparație auto neașteptată

Consolidarea datoriilor

Aceste credite online nebancare md pot fi folosite ca o formă de consolidare a datoriilor, în special dacă aveți o datorie pe cardul de credit. Este, de altfel , un motiv popular pentru care oamenii fac un împrumut personal. Împrumuturile personale percep rate ale dobânzii mai mici în comparație cu cardurile de credit, mai ales dacă aveți un scor de credit bun. Cele mai bune împrumuturi personale percep o rată a dobânzii de până la 4%, cu mult sub procentele de două cifre percepute de majoritatea cardurilor de credit. Puteți contracta un împrumut personal, puteți plăti soldul cardurilor dvs. de credit restante și apoi faceți o plată către noul dvs. contractor de credite online nebancare md.

Îmbunătățiri și reparații acasă cu credite online nebancare md

Dacă dețineți o locuința, puteți contracta un împrumut cu capital propriu pentru a repara sau a face renovari. Dar puteți contracta și un împrumut personal. Împrumuturile cu capital propriu și liniile de credit sunt excelente pentru abordarea proiectelor legate de locuințe. De asemenea, rețineți că unii creditori au înăsprit cerințele de creditare din cauza crizei Covid-19.

Un împrumut personal poate ajuta, de asemenea, să finanțeze procesul de găsire a unui nou loc de locuit. De exemplu, dacă găsești un apartament, s-ar putea să trebuiască să acoperiți costurile cu chiria pentru primele luni și un depozit de garanție. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de niște bani pentru a vă mobila noua casă.

Înainte de a contracta credite online nebancare md, cântăriți mai întâi toate opțiunile. Împrumutul de bani nu trebuie făcut dintr-un capriciu.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵