Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite md fără gaj: ce sunt și ce avantaje vă oferă?

Un împrumut personal negarantat poate fi o opțiune utilă pentru a împărți costul unei cheltuieli mari. Puteți contracta un împrumut mic sau mare negarantat de la o bancă sau un creditor privat și puteți rambursa prin plăți. Acesta se incadreaza in clasa acelor credite md fără gaj, adica fara garantie.

Prin credite md fără gaj, obiectele valoroase, cum ar fi casa sau mașina dvs., nu riscă să fie reposedate de către creditor. Creditorul nu va avea nicio putere asupra bunurilor dvs. financiare dacă ratați plata pentru o rata, deoarece aceste credite md fără gaj nu sunt legate de niciun bun pe care-l detineti.

Cu toate acestea, împrumuturile negarantate au, în general, rate ale dobânzii mai mari decât împrumuturile garantate. Dacă ratați plata ratelor sau intarziati, acest lucru poate avea un impact asupra istoricului dvs. de credit și ar putea atrage comisioane ulterioare, așa că asigurați-vă întotdeauna că obținerea unui împrumut este alegerea potrivită pentru dvs.

Aceste împrumuturi pot fi folosite și pentru a combina datorii într-o singură plată lunară și pot reduce datorii cu dobândă mai mare.

 

Credite md fără gaj vs credite garantate

Diferența dintre credite garantate și credite fără gaj md este că, în cazul unui împrumut garantat, creditorul ia garanția pentru împrumut ca garanție. Garanția este în vigoare pentru a acoperi costurile dacă nu puteți rambursa împrumutul conform acordului. Garanția tinde să fie un bun ușor de evaluat, cum ar fi o mașină sau o proprietate.

Credite md fără gaj: avantajele cheie

Adesea, aceste credite md fără gaj permit flexibilitate cu sumele împrumutului și termenii de rambursare. Creditorul nu necesită de obicei asigurari sub formă de active, cum ar fi casa dvs. sau necesitatea unui garant.

Rata dobânzii (DAE) va fi de obicei fixă, astfel încât veți ști cât vor fi ratele dvs. în fiecare lună.

Împrumuturile negarantate pot fi disponibile mai pe scară largă decât împrumuturile garantate

Credite md fără gaj: cât costă?

Dacă sunteți acceptat pentru un împrumut, veți fi de obicei de acord să plătiți înapoi dobânda pentru ceea ce ați împrumutat. Suma dobânzii pe care o veți plăti depinde de dobanda anuală efectiva (DAE).

Puteți alege să vă rambursați împrumutul pe un termen care vi se potrivește. În funcție de cât împrumutați, institutiile financiare ofera credite md fără gaj pe durate ce variază de la 1 la 7 ani.

Găsiți opțiunea potrivită pentru dvs.

Înainte de a aplica pentru un împrumut garantat sau negarantat, este bine să cercetați un pic piata. Puteți începe prin:

A cauta ratingul dvs. de credit pentru a afla dacă va avantajeaza aceste credite md fără gaj. Compara DAE și termenii de rambursare pentru credite md fără gaj

Calculați ratele lunare din cererea dvs. de împrumut pentru a vă asigura că vi le puteți permite.

Aflați dacă există costuri suplimentare la care trebuie să vă raportați, cum ar fi taxe de configurare sau penalități pentru rambursare întârziată/anticipată

Există multe motive pentru care este posibil să aveți nevoie de o suma de bani suplimentară. Încercați sa verificati dacă nevoile sunt cu adevărat urgente si dacă merita sa apelati la credite md fără gaj.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵