Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite fără lucru oficial – metode de contractare

Dacă doriți să contractați un credit fără lucru oficial, atunci acest lucru nu este atât de ușor. Băncile și instituțiile financiare nu recunosc plățile șomajului sau al activităților suplimentare fără contract de muncă ca venit fix. Prin urmare, ar trebui să vă informați în timp util despre alternativele unui împrumut fără loc de muncă.

Credite fără lucru oficial – alternativa creditului bancar

Că o alternativă la împrumutul bancar, puteți împrumuta în continuare bani de la persoane fizice. Primele persoane care ar trebui contactate în aceasta situație sunt prietenii sau familia. Cu toate acestea, o veche zicală spune că prietenia se termină cu bani. Prin urmare, într-un astfel de caz, ar trebui să determinați exact cum ar trebui să fie rambursați banii și în ce condiții.

Credite fără lucru oficial – amanetarea de obiecte

Dacă te poți lipsi de un obiect de valoare, poți fie să-l vinzi, fie să-l depui la o casă de amanet ca și garanție pentru un împrumut de amanet pentru o anumită perioadă de timp. După expirarea perioadei contractuale, vei intra în posesia obiectului de valoare în raport cu suma împrumutului de amanet plus comisioanele. Obiectele cel mai des amanetate sunt bijuteriile și ceasurile. Dacă aveți nevoie de ceva mai mulți bani, puteți, de asemenea, să vă amanetați mașina la un magazin de amanet auto.

Credit fără lucru oficial – împrumuturi contractuale.

Cu toate acestea, dacă ești dependent de mașina ta, dar ai nevoie de o sumă mai mare de bani, poți utiliza și serviciul unei firme nebancare. Acest lucru ucide două păsări cu o singură piatră: strângerea de bani rapid și ușor și menținerea mobilității depline.

Dacă în prezent nu ai un loc de muncă și dorești să obții unul din acele credite fără lucru oficial, atunci ar trebui să știi exact care sunt alternativele tale.

Ca o alternativă la un împrumut fără muncă, poți da obiecte de valoare la schimb, sau le poți transforma în numerar.

Un alt mod în care poți obține bani ca o alternativă la un împrumut fără un loc de muncă, este de a utiliza un magazin de amanet sau magazin de amanet auto. Cu toate acestea, cu această variantă, bunurile tale rămân la casa de amanet și nu sunt disponibil pentru tine pe durata împrumutului de amanet.

Dezavantajele de a contracta un credit fără loc de muncă

Nici o economie funcțională nu își poate permite să taie complet o proporție atât de mare a populației din sistemul de credite. Desigur, șansele de a obține un împrumut fără un loc de muncă nu sunt distribuite în mod egal. Persoanele care primesc un venit sigur din alte surse decât locul de muncă au un avantaj. Fără un venit fix, poate fi dificil să se îndeplinească obligațiile de dobândă și de rambursare.

Riscul de a rămâne fără un loc de muncă pentru o perioada mai îndelungată

Dacă nu poți plăti ratele, poți ajunge rapid în capcana datoriilor.

Dacă împrumutul nu este deservit, există riscul de insolvență.

Furnizorii dubioși ar putea profita de situația ta și ar putea oferi împrumuturi în condiții proaste.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵