Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite fără gaj md, motivele tale de a lua împrumuturi mici

Împrumuturile mici le permit oamenilor să facă rost de bani pentru o gamă largă de scopuri, de la situații de urgență la îmbunătățiri pentru locuințe, facturi neașteptate până la achiziții unice mari. Deși pot fi benefice, aceste credite fără gaj md de o valoare mai mica vin și cu potențiale riscuri și probleme, așa că este esențial să înțelegeți cum funcționează, cum să obțineți unul și, cel mai important, posibilele dezavantaje.

Aceste credite fără gaj md sunt împrumuturi personale care sunt contractate de persoane fizice atunci când au nevoie de ceva bani în plus. Nu există o definiție legală a acestora; cu toate acestea, în general, creditorii tind să se refere la sume între 500 și 20.000 de lei drept împrumuturi mici sau credite fără gaj md.

În aproape toate cazurile, un împrumut de o valoare mica va fi negarantat. Aceasta înseamnă că nu există garanții (de exemplu, o mașină sau o casă) care să fie acceptate de către creditor. În comparație cu împrumuturile pe termen lung, aceste credite fără gaj md au adesea o rată a dobânzii mai mare.

Credite fără gaj md: cum funcționează?

Un împrumut fără gaj va funcționa într-un mod similar cu un împrumut mare. În esență, alegeți un creditor, apoi faceți cererea pentru produsul de împrumut. Creditorul va examina apoi diverși factori, cum ar fi ratingul dvs. de credit și dacă vă încadrați în criteriile lor de aprobare.

În cazul în care consideră că sunteți eligibil, vă vor oferi apoi mai multe optiuni de credite fără gaj doar cu buletinul la rata dobânzii pe care o consideră cea mai potrivită înainte de a vă trimite banii direct în contul dvs. bancar.

Dobânda care trebuie rambursată va fi aproape întotdeauna mai mare pentru un împrumut mic. Aceasta înseamnă că, deși veți împrumuta o sumă mai mică de bani în general, va trebui să plătiți înapoi o proporție mai semnificativă din suma împrumutată.

Veți plăti împrumutul înapoi lunar până când vă veți achita soldul. Va trebui să determinați durata împrumutului de care aveți nevoie înainte de a face cererea.

Majoritatea furnizorilor de credite fără gaj md oferă imprumuturi cu termene de rambursare între 1 lună și cativa ani. Unii creditori permit debitorilor să-și ramburseze soldul mai rapid pentru a economisi bani sau să le permită să împartă plățile pe o perioadă mai lungă. Un împrumut care este rambursat pe un termen mai mic de un an este de obicei numit împrumut pe termen scurt.

Credite fără gaj md: la ce le puteți folosi?

Aceste credite fără gaj md de o valoare mica pot fi folosite în orice scop, dar este important să rețineți că, în majoritatea cazurilor, acestea ar trebui să fie privite doar ca o măsură de urgenta și ar trebui să le rambursați cât mai repede posibil pentru a vă lichida datoria.

Mulți oameni folosesc credite fără gaj md pentru cheltuieli neașteptate în caz de urgență, cum ar fi plata unei reparații a centralei în timpul iernii sau reparații auto după o avarie.

Înainte de a contracta un mic împrumut, este esențial să știți că rata dobânzii va fi mai mare, așa că nu este o alegere bună dacă trebuie să vă împrumutați pe termen lung.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵