Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite fără gaj doar cu buletinul, de accesat cu prudență!

Creditul „fără documente” nu este finanțare acordată fără dovada veniturilor dumneavoastră sau a datelor dumneavoastră de contact. Acesta este un împrumut pentru care nu trebuie să prezentați dovada utilizării banilor. Ce tipuri de credite fără gaj doar cu buletinul sunt disponibile în această categorie?

Nu ezitați să solicitați sfaturi de la consilierii financiari atunci când solicitați credit de consum.

Comparați gratuit diferite credite fără gaj doar cu buletinul

Creditul personal, creditul prin excelență

Împrumutul de nevoi personale reprezintă cel mai bine conceptul de credit fără documente, așa cum este prezentat de instituțiile de creditare. Definiția legală a acestuia este clară. Această finanțare este acordată unei persoane fără ca acesta din urmă să fie nevoit să facă în schimb dovada utilizării banilor.

Creditul personal poate fi, așadar, investit în orice proiect la alegere, cum ar fi achiziționarea unui autoturism, călătorii, efectuarea anumitor lucrări și achiziționarea de echipamente pentru locuință.

Cu toate acestea, chiar dacă creditorul nu solicită nicio dovadă a utilizării, accesul la împrumutul personal necesită într-adevăr constituirea unui dosar solid. Acest dosar trebuie să cuprindă, pe lângă un formular de cerere de finanțare, mai multe documente care confirmă, printre altele, identitatea dumneavoastră, veniturile și situația dumneavoastră profesională. Pot fi incluse și anumite documente de garanție.

Dosarul de credit servește drept bază pentru analiza solvabilității dumneavoastră financiare de către banca sau societatea de credit pe care ați contactat-o. La fel de bine prezenta-l in regulile artei, scopul tau fiind sa obtii un imprumut ale carui conditii se potrivesc perfect cu profilul tau.

Credite fără gaj doar cu buletinul: finanțare fără hârtie pentru situații de urgență

În afară de creditul personal, alte tipuri de credite oferă acces la finanțare bancară fără a fi nevoie să justifice utilizarea fondurilor eliberate. Creditul permanent, mai bine cunoscut sub numele de credit revolving, este unul dintre ele.

Acest împrumut este în general contractat atunci când se deschide un cont la o bancă sau o companie de distribuție. Prin acest contract, creditorul vă pune la dispoziție o rezervă de bani care poate fi folosită în orice moment datorită unui card de credit asociat acestuia.

Rezerva este completată automat și proporțional cu rambursările lunare pe care le faceți. Ratele dobânzilor practicate de bancă sunt totuși diferite, în funcție de data tranzacției și de suma sumei utilizate în rezerva dvs. de credit.

Întrucât împrumutul de tip revolving este un credit de consum ca atâtea altele, beneficiezi de protecția consumatorilor pe tot parcursul angajamentului tău față de această finanțare.

Credite fără gaj doar cu buletinul: pentru cât timp?

Fiind legat de împrumuturi care acordă doar sume mici de bani, de obicei se pot obține în scurt timp și credite cu rate lunare mici. De fapt, aceasta nu este o cifră mare. În plus, în cazul în care se solicită acest tip de împrumut, nu sunt avute în vedere toate disputele birocratice care sunt prevăzute în schimb pentru alte tipuri de împrumuturi, în special cele care asigură sume de bani deosebit de mari.

Daca va ganditi sa apelati la aceste credite fără gaj doar cu buletinul, incercati sa va luati anumite precautii si sa nu credeti pe cuvant ce vi se ofera pentru ca ce pare prea bun nu e intotdeauna si ce va este convenabil cu adevarat.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵