Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite fără certificat de salariu md, șansa ta la o redresare financiară

Un împrumut personal este una dintre cele mai versatile forme de credit disponibile. Puteți folosi fondurile pentru a acoperi cheltuieli de urgență neașteptate, achiziții mari sau chiar pentru a finanța un vehicul. Deși cerințele de calificare variază, ar trebui să puteți găsi un creditor care să lucreze cu dvs. oferind chiar și credite fără certificat de salariu md.

Dacă sunteți șomer și aveți nevoie de niște bani în plus, obținerea unui împrumut este o propunere tentantă. Dar poți obține un împrumut fără un loc de muncă pentru a-l susține? Vestea bună este că poți.

De asemenea, trebuie să iei în considerare câteva lucruri înainte de a contracta credite fără certificat de salariu md în calitate de șomer. Acest articol va explora aceste opțiuni și vă va ajuta să decideți dacă un împrumut este alegerea potrivită pentru dvs.

Ar trebui să iei credite fără certificat de salariu md dacă nu ai un loc de muncă?

Nu există un răspuns ușor atunci când vine vorba de a obține un împrumut personal fără un loc de muncă. Pe de o parte, poate fi o modalitate grozavă de a obține banii de care aveți nevoie într-un moment dat. Cu toate acestea, vă poate expune și riscul de a vă da datorii pe care este posibil să nu le puteți rambursa.

În cele din urmă, decizia de a obține sau nu un împrumut în timp ce sunteți șomer este una pe care va trebui să o luați în funcție de circumstanțele dumneavoastră unice. Dacă sunteți încrezător că o puteți rambursa și aveți un plan pentru a face acest lucru, atunci ar putea fi demn de luat în considerare. În caz contrar, probabil că cel mai bine este să stați deoparte.

Ce caută creditorii pentru a evalua dacă vă calificați pentru credite fără certificat de salariu md?

Este posibil să obțineți un împrumut fără a fi angajat, deși poate să nu fie ușor. Atunci când solicită un împrumut personal, creditorii vor lua în considerare de obicei mai multe criterii pentru a vă evalua riscul de credit și dacă puteți rambursa banii. Venitul dvs., raportul datorie-venit (DTI), istoricul plăților și scorul de credit sunt exemple de factori importanți pe care creditorii îi privesc în timpul procesului de aprobare.

Verificarea veniturilor

Înainte de a vă oferi un împrumut, mulți creditori cer dovezi ale venitului dvs., cum ar fi declarații fiscale anterioare, extrase de cont și talonoane de plată. Un venit constant le va oferi încredere că puteți rambursa banii pe care îi împrumutați.

Dacă nu aveți un loc de muncă, dar aveți alte surse stabile de venit care vă pot acoperi cheltuielile lunare, este posibil să le puteți utiliza pentru a vă califica pentru credite fără certificat de salariu md. Următoarele surse alternative de venit pot fi utilizate pentru achitarea datoriilor:

Pensiune alimentară sau întreținere pentru copii

Prestații de invaliditate

Plăți de asigurări sociale

Proprietate închiriată

Beneficii pentru Afacerile Veteranilor

Venituri de la soțul sau partenerul dvs

Beneficii de somaj

Alternativ, puteți prezenta dovada că aveți o ofertă de angajare în așteptare, ceea ce poate ajuta să convingă creditorul că veniturile dvs. se vor îmbunătăți în curând.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵