Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credite cu istoric negativ md pentru atunci când ai nevoie de bani

Este posibil să fiți pe lista istorică negativă a biroului de credit din cauza datoriilor restante, a acumulării de datorii sau a neîndeplinirii obligațiilor. Acest istoric negativ poate face dificilă găsirea unui credit cu istoric negativ în Moldova. O bancă sau o companie financiară ar trebui să verifice istoricul financiar al fiecărui client care solicită un împrumut. De multe ori, atunci când mergi la biroul de credit, cererea ta de credit urgent este respinsă deoarece banca nu este dispusă să-și asume niciun risc. Din fericire, unele agenții pot oferi azi credite cu istoric negativ md! Există multe astfel de agenții care te pot ajuta să scapi de problemele financiare.

De ce să aveți încredere într-o instituție care oferă credite cu istoric negativ md?

Serviciile acestor companii vă oferă o gamă de oferte pe care le puteți compara rapid online. Este important să găsiți oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră individuale. Există platforme online în care poți compara legal împrumuturile fără a verifica. De asemenea, companiile sunt inspectate periodic pentru a menține confidențialitatea finanțelor lor și pentru a asigura confidențialitatea detaliilor bancare ale clienților lor.

Iată ce ar trebui să căutați pentru a vă asigura că obțineți un credit cu istoric negativ md:

 •         Serviciu transparent;
 •         Simulare rapidă de credit la fața locului;
 •         Acces 100% online;
 •         Discreție și condiții de creditare.

Cum să obțineți un credit cu istoric negativ md?

Este o idee bună să aveți câteva informații înainte de a aplica pentru un credit rapid azi. Vizitați site-ul instituției financiare și efectuați o simulare rapidă a creditului pentru a verifica suma totală a plății și valoarea ratei lunare. Alege oferta potrivită și trimite o cerere completa, totul online și 100% sigură. După ce ați găsit oferta potrivită pentru dvs., puteți completa un formular de cerere pe site-ul agenției. De asemenea, vă recomandăm să pregătiți documentele justificative necesare.

Majoritatea instituțiilor financiare care oferă credit rapid azi la birourile de credit promit să răspundă la starea cererii dumneavoastră în termen de 24 de ore. Tot ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție contractul atunci când solicitați un credit, să îl semnați și să-l trimiteți înapoi creditorului dumneavoastră. Poți să-ți încerci din nou norocul la o altă instituție financiară, în cazul în care actele tale nu sunt acceptate.

Când puteți obține un împrumut la biroul de credit?

În cazuri excepționale, perioada de înregistrare la un birou de credit este de 10 ani, iar în general este de 5 ani. În acest timp, puteți solicita un împrumut negarantat la biroul de credit foarte ușor. Dacă reușiți să vă corectați situațiile financiare înainte de această dată, puteți anula mai devreme.

Cât de mult pot obține de la un împrumut al biroului de credit?

Astfel de împrumuturi sunt, de obicei, limitate și acoperă sume mici, deoarece instituțiile nebancare nu doresc să își asume riscul de neplată. Pentru a evita îndatorarea exagerată, acest tip de microcredit se învârte în jurul sumelor de 100 și 3000 de lei.

Aplica chiar acum pentru un credite cu istoric negativ md și indeplineste-ti toate dorințele!

Click to rate this post!
[Total: 12 Average: 4]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵