Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credit rapid online md: ce criterii sunt importante?

Dacă crezi ca un credit rapid online md este solutia tuturor problemelor tale financiare, atunci ar fi cazul sa fii atent la urmatoarele lucruri.

Scor de credit și istoric

Scorul de credit al unui solicitant este unul dintre cei mai importanți factori pe care un creditor ia în considerare atunci când evaluează o cerere de credit rapid online md. Scorurile de credit variază și se bazează pe factori precum istoricul plăților, valoarea datoriei restante și durata istoricului de credit. Mulți creditori solicită solicitanților să aibă un scor minim pentru a se califica, dar unii creditori vor împrumuta solicitanților fără niciun istoric de credit.

 

Venituri

Creditorii impun debitorilor anumite cerințe de venit pentru a se asigura că au mijloacele de a rambursa un nou credit rapid online md. Cerințele privind venitul minim variază în funcție de creditor. De exemplu, o institutie poate impune o cerință de salariu minim de 5000 de lei pe luna; altii pot acorda credit chiar si cu un salariu minim. Nu fi surprins, totuși, dacă creditorul tău nu dezvăluie cerințele privind venitul minim.

Dovezile privind venitul pot include declarații fiscale recente, extrase de cont bancare lunare, adeverinte de salariu și scrisori semnate de la angajatori; solicitanții care desfășoară activități independente pot furniza declarații fiscale sau depozite bancare.

Raportul datorie-venit pentru un credit rapid fără gaj md

Raportul datorie-venit este exprimat ca procent și reprezintă partea din venitul lunar brut al împrumutatului care se îndreaptă către serviciul lunar al datoriei. Companiile de credit rapid online md il folosesc pentru a prezice capacitatea unui potențial împrumutat de a efectua plăți pentru datoria nouă și curentă. Din acest motiv, un raport mai mic de 40% este ideal, deși unii creditori vor aproba un solicitant înalt calificat cu un raport de până la 50%.

Credit rapid online md: se pot cere garantii?

Dacă aplicați pentru un împrumut personal garantat, creditorul dvs. vă va cere să gajați bunuri valoroase sau alte garanții. În cazul împrumuturilor pentru locuințe sau vehicule, garanția este de obicei legată de scopul de bază al împrumutului. Cu toate acestea, împrumuturile personale pot fi garantate și cu alte active valoroase, inclusiv conturi de numerar, conturi de investiții, bunuri imobiliare și obiecte de colecție precum monede sau metale prețioase.

Dacă rămâneți în întârziere în ceea ce privește ratele dvs., creditorul poate recupera garanția pentru a recupera soldul rămas al împrumutului.

Alte taxe pentru un credit rapid online md

Deși nu fac parte din procesul de calificare, mulți creditori solicită debitorilor să plătească taxe de inițiere a împrumuturilor personale pentru a acoperi costurile de procesare a cererilor, efectuarea verificărilor de credit și închiderea. Aceste taxe variază de obicei între 1% și 8% din suma totală a împrumutului, în funcție de factori precum scorul de credit al solicitantului și valoarea împrumutului. Unii creditori colectează comisioane de inițiere ca numerar la închidere, în timp ce alții le finanțează ca parte a sumei împrumutului sau le scad din suma totală a împrumutului plătită la închidere.

Dincolo de toate aspectele care va pot speria la prima vedere, analizati in detaliu nevoile familiei dvs. si luati cea mai buna decizie (financiara) pentru un viitor linistit!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵