Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credit rapid fără gaj md: care este cel mai scurt termen de rambursare?

Împrumuturile pe termen scurt sunt de obicei rambursate în termen de 6 luni până la un an cel mult, dar există împrumuturi care au termene de plată mult mai scurte. Un astfel de împrumut este un credit rapid fără gaj md care nu necesita o garantie materiala pentru a-l obține.

De exemplu, împrumuturile pana la salariu sunt un tip de credit rapid fără gaj md pe termen scurt care, de obicei, trebuie rambursat în termen de o lună de la împrumutul banilor. Ele sunt cunoscute sub numele de împrumuturi pana la salariu, deoarece rambursarea va fi de obicei preluată din contul dvs. bancar data viitoare când veți primi salariu.

Unii oameni folosesc împrumuturile de acest tip ca ultimă soluție. Ei rambursează banii în ziua de salariu așa cum li se solicită și evită să se împrumute din nou până când este absolut esențial.

Dar acest tip de împrumut este cunoscut pentru că este destul de riscant. Ele vin adesea cu rate ale dobânzii ridicate, ceea ce înseamnă că veți rambursa mult mai mult decât împrumutați într-o perioadă scurtă. Unii oameni pot rămâne blocați într-un ciclu de împrumuturi până la salariu.

Înainte de a lua în considerare un credit rapid fără gaj md pe termen scurt, fiți sincer dacă vă puteți permite să plătiți înapoi suma pe care ați împrumutat-o ​​și dobânda.

Neplata la timp poate face datoria mai scumpa. Este posibil să se adauge dobândă suplimentară și acest lucru ar putea îngreuna să rămâneți la curent cu finanțele dvs. în viitor. De asemenea, ar putea limita opțiunile de împrumut în viitor dacă aveți nevoie de credit.

Unii oameni ajung să ia și mai multe împrumuturi pe termen scurt pentru a achita împrumuturile pana la salariu cu care se luptă deja.

Cat timp va dura sa achitati unul din acele credite fără gaj md?

Dacă împrumuți, de exemplu, 500 de lei, ratele lunare sunt împărțite în două împrumuturi de 250 de lei și rambursate în termen de șase luni. Depinde însă de institutia financiara pe care o alegeți și de condițiile pe care vi le oferă.

Alți creditori funcționează diferit și fiecare va avea propriile termeni și criterii.

Împrumutul de bani pe o perioadă de șase luni poate face datoria mai ușor de gestionat decât un credit rapid fără gaj md pentru una sau două luni. Acest lucru se datorează faptului că rambursările vor fi repartizate pe o perioadă mai lungă de timp și nu vor reprezenta un procent atât de mare din veniturile dvs. lunare.

Pot obține un credit rapid fără gaj md pe termen scurt cu istoric de credit negativ?

De obicei, nu este o problema să obțineți un credit rapid fără gaj md pe termen scurt cu un istoric de credit prost, dar este posibil să aveți de ales doar dintr-un număr mic de creditori.

Acest lucru nu înseamnă că cererea dvs. va fi respinsă dacă istoricul dvs. de credit este negativ sau dacă ați avut probleme cu datorii în trecut.

Există o mulțime de modalități de a vă îmbunătăți istoricul de credit pentru a va asigura ca obtineti un credit rapid fără gaj md cu o dobanda buna.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵