Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credit online pe card md, o soluție bună de împrumut?

Deși este posibil să obțineți un credit online pe card md fără un loc de muncă, nu este o decizie ușor de luat, deoarece vă puteți pune în pericol sănătatea financiară dacă nu vă puteți permite împrumutul. În plus, ar putea fi și dificil să te califici. Acest lucru se datorează faptului că un istoric stabil al veniturilor este de obicei una dintre cele mai importante cerințe de împrumut personal. Cu toate acestea, unii creditori vă vor permite să obțineți un credit online pe card md fără venituri sau vă vor permite să utilizați veniturile obținute fără forme legale pentru a vă califica.

Cum determină creditorii dacă vă calificați pentru un credit online pe card md

Înainte de a lua un împrumut, aflați cum creditorii califică un solicitant și luați în considerare riscurile pe care le implică obținerea unui împrumut fără un loc de muncă.

Dacă nu aveți un loc de muncă sau o sursă alternativă de venit și nu vă permiteți să contractați un împrumut personal, cel mai bine este să evitați să vă asumați datorii suplimentare. Cu toate acestea, dacă aveți venituri consistente fara sa aveti un serviciu, cum ar fi fonduri de asigurări sociale sau de pensii, și vă puteți permite să vă asumați datorii suplimentare, acest lucru vă poate obține finanțarea de care aveți nevoie.

Pentru a determina dacă vă calificați pentru un credit online pe card md, creditorii iau în considerare mai mulți factori pentru a vă evalua riscul de credit și dacă puteți rambursa împrumutul. Unii dintre cei mai comuni factori includ venitul, raportul datorie-venit (DTI), istoricul de credit și scorul de credit. După examinarea acestor factori, majoritatea creditorilor decid dacă aprobă sau refuză cererea de împrumut.

Dacă creditorul aprobă împrumutul, acesta va stabili ce rată a dobânzii și eventualele comisioane să vă percepe pe baza acestor patru factori.

Ce venituri trebuie sa ai pentru un credit online pe card md

Înainte de a vă acorda un împrumut, majoritatea creditorilor vă cer să furnizați dovada veniturilor dvs. cu declarații fiscale anterioare, extrase bancare și adeverinte. Un venit stabil arată unui creditor că aveți mijloacele de a vă rambursa împrumutul. De asemenea, pe baza cerințelor de venit ale creditorului, aceasta va determina suma de bani pe care vă calificați pentru a vă împrumuta.

Dacă nu aveți un loc de muncă, dar aveți alte surse de venit, este posibil să le puteți folosi pentru a vă califica pentru împrumut. Creditorii pot accepta venituri din următoarele surse:

Dobânzi și dividende

Asistență Socială

Handicap pe termen lung

Pensiune alimentară sau întreținere pentru copii

Fond de încredere

Proprietate închiriată

Pensie sau indemnizatie

În cazul rar în care puteți obține un credit online pe card md fără verificarea veniturilor, nu este totuși o idee bună să luați unul dacă nu vă puteți permite să-l rambursați.

Puteți apela si la un garant sau co-semnatar pentru a beneficia de un credit online pe card mai ușor. Înainte însă de a determina pe cineva să semneze împreună pentru tine, asigură-te că poți rambursa datoria. Nerambursarea împrumutului vă poate afecta atât dvs., cât și scorul de credit al cosemnatarului dvs.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵