Am găsit pentru tine 3 variante de împrumut

Privește ofertele de credit și alege-o pe cea care ți se potrivește!

Suma maximă

40.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Banii cash sau pe card
 • Confirmare în 15 minute
 • Nu este obligatoriu să fii angajat oficial
 • Fără persoane cu istoric negativ
Suma maximă

50.000 MDL

Dobândă

Fixă

 • Gratuit primele 30 zile
 • Contract 100% online rapid
 • Durata creditului: 24 de luni
 • Decizie în maximum 15 minute
Suma maximă

7.000 MDL

Primele 30 zile

0 % dobândă

 • Fără giranți sau garanții
 • Acceptă istoric negativ
 • Fără hârtii, totul e online
 • Acceptă mai multe credite simultan

Credit fără venit lunar în MD este posibil?

Dacă ești blocat și ai nevoie disperată de bani, dar nu poți găsi o soluție nicăieri, ar trebui să verifici ce agenții oferă credit fără venit lunar. Vă asigurăm că există! Vă explicăm mai jos care sunt cerințele și ce puteți face pentru a vă împrumuta chiar dacă nu aveți un venit constant.

Pot avea un credit fără venit lunar md?

După cum sugerează și numele, un credit fără venit lunar nu necesită dovada venitului lunar. Adică permite obținerea unei sume de bani fără a dovedi circumstanțele profesionale. Prin urmare, aceste fonduri pot fi folosite pentru a executa orice tip de cheltuială sau proiect. Cu toate acestea, împrumuturile nedovedite sunt împrumuturi de valoare mai mică care pot fi rambursate într-o perioadă scurtă de timp. Adaptat finanțării proiectelor mici, dar și ca răspuns la evenimente neprevăzute, acest credit fără venit lunar în MD poate lua forma unui simplu microcredit.

Cât pot împrumuta fără venituri?

Valoarea unui credit fără venituri poate varia de la 100 de lei la mii de lei, în funcție de nevoile și natura contractului de împrumut și de instituția de la care veți obține fondurile.

Ce companie de credit oferă un împrumut lunar fără venituri?

Unele unități nu necesită documente justificative pentru împrumuturi și sunt ușor de emis fără venituri: unele bănci online, creditori profesioniști sau platforme online ale instituțiilor financiare nebancare. Prin urmare, aceste companii profesioniste oferă acest credit fără venit lunar md, în general 100% online, fără a fi nevoie să trimită prin poștă diverse documente sau dovezi de salariu.

Creditul tau trece de la 100 la 1000 RON în 24 de ore

Împrumuturile pot fi utile în multe situații în care nu există venituri lunare și uneori nu putem dovedi faptul ca suntem angajați. Aceste împrumuturi fără dovada veniturilor lunare regulate pot finanța un mobilier nou pentru apartamentul tau, repararea unei masini, achiziționarea de echipamente de înaltă tehnologie, plata unei chirii etc.

Un împrumut de venit lunar vă poate rezolva rapid problemele fără a fi nevoie să justificați utilizarea lui în caz de urgență și vă permite să vă finanțați proiectul fără întârziere. Bine de știut faptul ca acest tip de credit este una dintre soluțiile care pot fi acordate fără documente justificative. Rețineți că înainte de a trimite o cerere de credit, vă rugăm să verificați cu atenție DAE-urile pentru a evita escrocheriile! Nu uitați de simulatoarele de credit online care vă pot ajuta să vă dați seama cât să plătiți înapoi.

Cine poate solicita un credit fără venit lunar md?

Creditul fără venit lunar este deschis pentru cât mai multe persoane, cu mai multe condiții: pentru persoanele majore, pentru persoanele care detin cetatenia romana etc. Prin urmare, este important să verificați condițiile instituției de credit înainte de a aplica pentru un împrumut fără dovezi. Rețineți că nu aveți nevoie de un venit minim pentru a obține un astfel de împrumut. Dacă aveți suficientă capacitate de rambursare este de obicei studiat cu atenție pentru a nu vă pune în pericol situația financiară actuala.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 50.000 MDL în 24 de ore?

Aplică mai jos ⤵